עוגת אגוזים לפסח

זמן הכנה: חצי שעה
זמן אפייה/בישול: 40 דקות
מספר מנות:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(דירוגים: 2)
Loading ... Loading ...
סגור לתגובות

המצרכים:
6 ביצים
כוס וחצי סוכר
כוס אגוזי מלך טחונים (150 גרם)
חצי כוס קמח מצות
סוכר וניל
אבקת אפיה

אופן ההכנה
מחממים את התנור לטמפ’ של 120 מעלות.

מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר

בקערה נפרדת מערבבים (עם מיקרס) את החלמונים מוסיפים חצי סוכר מוסיפים את שאר הרכיבים (קמח, אבקת אפיה, סוכר וניל והאגוזים הטחונים) ומערבבים עד לקבל מרקם אחיד.
במידה והתעורבת סמיכה מדי ניתן להוסיף 2-3 כפות מים.

מוסיפים את קציפת החלבונים בהדרגה.
מעבירים לתבנית עגולה קוטר 26 ואופים בטמפ’ של 160 כ-35 דקות.

תגובות

הנושא/דף סגור לתגובות.